Clas Ohlson och mobiltillbehör

Vi kan PR för advokater och BRF

Clas Ohlson och mobiltillbehör

Clas Ohlson är ett företag som grundades år 1918 i Insjön, Dalarna. Företaget är en återförsäljare av olika produkter och tillbehör inom områden som hem, verktyg, elektronik, fritid och bygg. Clas Ohlson säljer också mobiltillbehör för olika märken och modeller, såsom skal, laddare, hörlurar och skärmskydd. Företaget har fysiska butiker i flera länder, däribland Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Clas Ohlson har också en onlinebutik där man kan köpa produkter och tillbehör från företaget. Clas Ohlson har en vision att göra livet enklare för människor genom att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet och med bra service.

Mobiltillbehör

Clas Ohlson erbjuder ett brett sortiment av mobiltillbehör för olika märken och modeller, såsom iPhone, Samsung, Huawei, Sony med flera. Här är några exempel på mobiltillbehör som Clas Ohlson säljer:

 1. Mobilskal – Clas Ohlson säljer mobilskal i olika material och färger för att skydda din mobil mot repor och stötar.
 2. Laddare – Clas Ohlson säljer laddare för olika mobilmodeller och typer av laddning, såsom trådlösa laddare och USB-laddare.
 3. Kablar – Clas Ohlson har ett stort utbud av kablar för mobiler, såsom USB-kablar och laddningskablar.
 4. Skärmskydd – Clas Ohlson säljer skärmskydd i olika storlekar och material för att skydda mobilens skärm.
 5. Powerbanks – Clas Ohlson erbjuder bärbara batterier i olika storlekar och kapaciteter för att ladda din mobil när du är på språng.
 6. Hörlurar – Clas Ohlson säljer hörlurar i olika modeller, såsom trådlösa hörlurar och in-ear-hörlurar.
 7. Mobilhållare – Clas Ohlson har mobilhållare för att fästa din mobil på bilens instrumentbräda, cykelstyre eller annan yta.
 8. Bluetooth-högtalare – Clas Ohlson säljer Bluetooth-högtalare som gör det enkelt att spela musik från din mobil.
 9. Mobilfodral – Clas Ohlson har mobilfodral i olika material och färger för att skydda din mobil mot smuts och stötar.
 10. PopSockets – Clas Ohlson säljer också poppbara mobilhållare från PopSockets, som gör det lättare att hålla och använda mobilen.

Powerbanks

Clas Ohlson säljer ett brett utbud av powerbanks, vilket är en bärbar laddare som kan användas för att ladda mobiler och andra elektroniska enheter när du är på språng. Här är några exempel på powerbanks som Clas Ohlson säljer:

 1. Clas Ohlson 10 000 mAh Powerbank – En kraftfull powerbank med en kapacitet på 10 000 mAh, som kan ladda upp en mobil flera gånger. Powerbanken har två USB-portar för att ladda två enheter samtidigt.
 2. Clas Ohlson 5 000 mAh Powerbank – En mindre powerbank med en kapacitet på 5 000 mAh, som är lätt att bära med sig i fickan eller väskan. Powerbanken har en USB-port för att ladda en enhet.
 3. Clas Ohlson Solar Powerbank – En powerbank som kan laddas med solenergi, vilket gör den perfekt för camping- och friluftsaktiviteter. Powerbanken har en kapacitet på 5 000 mAh och två USB-portar.
 4. Clas Ohlson Trådlös Powerbank – En powerbank som kan ladda mobiler trådlöst genom att placera mobilen på toppen av powerbanken. Powerbanken har också en USB-port för att ladda andra enheter.
 5. Clas Ohlson Mini Powerbank – En liten och kompakt powerbank med en kapacitet på 2 200 mAh, som är perfekt för korta resor eller när du behöver en snabb laddning. Powerbanken har en USB-port för att ladda en enhet.

Alla Clas Ohlsons powerbanks har olika funktioner och kapaciteter för att möta olika behov.

Mobilladdare

Clas Ohlson erbjuder ett stort utbud av mobil laddare för olika mobiltelefonmodeller. Här är några exempel på mobilladdare som Clas Ohlson säljer:

 1. USB-laddare – Clas Ohlson har ett brett utbud av USB-laddare med olika strömstyrkor och anslutningstyper, såsom USB-A och USB-C.
 2. Trådlösa laddare – Clas Ohlson säljer också trådlösa laddare som är kompatibla med mobiler som stöder trådlös laddning, såsom iPhone 8 och senare modeller och Samsung Galaxy S-serien.
 3. Bil laddare – Clas Ohlson har bil laddare med olika anslutningstyper, såsom USB-A och USB-C, för att ladda mobilen medan du är på väg.
 4. Powerbanks – Clas Ohlson erbjuder också bärbara batterier i olika storlekar och kapaciteter för att ladda din mobil när du är på språng.
 5. Hemladdare – Clas Ohlson säljer också laddare för hemmabruk med olika anslutningstyper och strömstyrkor.

Alla mobilladdare som Clas Ohlson säljer är av hög kvalitet och är utformade för att vara säkra att använda med din mobiltelefon. Det är viktigt att välja en laddare som är kompatibel med din mobiltelefon och som är av hög kvalitet för att undvika skador på mobilen.