Regus lokaluthyrning

Vi kan PR för advokater och BRF

Regus lokaluthyrning

Regus är ett globalt företag som erbjuder flexibla kontorslösningar och arbetsutrymmen för företag och organisationer runt om i världen. Företaget grundades 1989 och har sedan dess vuxit till en ledande aktör inom coworking och kontorsuthyrning med mer än 3000 platser i över 100 länder. Regus erbjuder olika typer av arbetsutrymmen som passar olika behov, inklusive privata kontor, delade kontor, virtuella kontor och mötesrum. Företaget är känt för sin flexibilitet, vilket innebär att kunderna kan välja mellan korta eller långa hyresavtal och skräddarsy sina arbetsutrymmen efter sina behov. Regus har flera platser i Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På dessa platser kan kunderna få tillgång till olika faciliteter som trådlöst internet, bemannad reception, skrivare och kopiatorer, och kaffe- och te-service. Regus erbjuder också olika typer av medlemskap, inklusive Businessworld-medlemskap som ger kunderna tillgång till Regus arbetsutrymmen över hela världen.

Coworking

Regus erbjuder också coworking-lokaler, vilket är en flexibel lösning för företag och frilansare som behöver en arbetsplats utan att behöva investera i en privat kontorslokal. Coworking-lokaler är delade kontorsutrymmen där flera personer kan arbeta i samma rum, vilket skapar en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där man kan möta och interagera med andra företagare och yrkesverksamma. Regus erbjuder coworking-lösningar på många av sina platser runt om i världen, inklusive Stockholm och Malmö i Sverige. På dessa platser finns det gemensamma utrymmen där personer kan arbeta vid en egen skrivbord eller i en bekväm loungemiljö. Regus coworking-lokaler är utrustade med höghastighetsinternet, mötesrum, kopieringsmaskiner och andra faciliteter som är nödvändiga för att driva en verksamhet. Coworking-lokaler är ett populärt alternativ för många företag, frilansare och entreprenörer som söker efter flexibla och prisvärda arbetsutrymmen som möjliggör social interaktion och samarbeten med likasinnade yrkesverksamma.

Privata kontor

Regus erbjuder privat kontorsuthyrning som en del av sina flexibla kontorslösningar. Dessa privata kontor är fullt utrustade med allt som en företagsledare eller ett team behöver för att arbeta effektivt, inklusive möbler, trådlöst internet, telefonlinjer och IT-infrastruktur. Regus privata kontor finns i olika storlekar och prisklasser för att passa alla företags behov, oavsett om det är ett mindre företag eller ett större team. Kontoren är tillgängliga på kort eller lång sikt och kan anpassas efter kundens önskemål och behov. Fördelen med att hyra ett privat kontor från Regus är att det ger en professionell arbetsmiljö och ger företaget möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet utan att behöva tänka på den administrativa sidan av kontorsdriften. Kunden kan också dra nytta av Regus globala nätverk av kontorslokaler, vilket gör det möjligt för företaget att expandera och växa utan att behöva investera i egna kontorslokaler.

Virtuella kontor

Regus erbjuder också virtuella kontorslösningar som ger företag en professionell och representativ företagsadress, posthanteringstjänster och tillgång till Regus globala nätverk av coworking-spaces och mötesrum. Med ett virtuellt kontor från Regus kan företag dra nytta av fördelarna med en representativ företagsadress, utan att behöva investera i en fysisk kontorslokal. Kundens post och paket tas emot och hanteras av Regus personal, och kan hämtas på plats eller vidarebefordras till en annan adress enligt kundens önskemål. Företag kan också ha tillgång till Regus professionella telefonsvarstjänst, där Regus svarar på företagets samtal på kundens vägnar och vidarebefordrar dem enligt kundens instruktioner. Genom Regus virtuella kontorslösning kan företag skapa en professionell image och ha tillgång till en mängd olika faciliteter och tjänster, utan att behöva betala för en fysisk kontorslokal. Det är en flexibel lösning som passar för många företag, oavsett storlek och bransch.

Stockholm

Regus har flera platser i Stockholm, där företag kan hyra flexibla arbetsutrymmen och kontor. Några av de platser där Regus finns i Stockholm inkluderar:

  1. World Trade Center Stockholm: Detta är en av Regus största platser i Stockholm och ligger i centrala Stockholm, precis vid Centralstationen. Här kan företag hyra privata kontor, delade kontor, mötesrum och virtuella kontorslösningar.
  2. Kista Science Tower: Beläget i norra Stockholm, är Kista Science Tower ett av de mest moderna och innovativa områdena i Stockholm. Regus erbjuder privata kontor och mötesrum på denna plats.
  3. Regeringsgatan: Regus kontor på Regeringsgatan ligger mitt i Stockholm city och erbjuder flexibla arbetsutrymmen, inklusive privata kontor, delade kontor och mötesrum.
  4. Mäster Samuelsgatan: Beläget i en av Stockholms mest eftertraktade adresser, erbjuder Regus privata kontor och virtuella kontorslösningar på denna plats.

Utöver dessa platser finns Regus också på flera andra platser runt om i Stockholm, vilket ger företag en mängd olika alternativ att välja mellan när de letar efter flexibla kontorslösningar i Stockholm.

Malmö

Regus har flera platser i Malmö där företag kan hyra flexibla arbetsutrymmen och kontor. Några av de platser där Regus finns i Malmö inkluderar:

  1. Drottningtorget: Beläget i centrala Malmö, erbjuder Regus flexibla kontorslösningar, inklusive privata kontor, delade kontor och virtuella kontorslösningar på denna plats.
  2. Stora Nygatan: Regus kontor på Stora Nygatan ligger också i centrala Malmö och erbjuder flexibla arbetsutrymmen och mötesrum.
  3. Dockan: Beläget vid hamnen i Malmö, är Dockan en av stadens mest eftertraktade adresser för företag. Regus erbjuder privata kontor och virtuella kontorslösningar på denna plats.
  4. Malmö Emporia: Beläget i det populära köpcentret Emporia, erbjuder Regus privata kontor och mötesrum på denna plats.

Utöver dessa platser finns Regus också på flera andra platser runt om i Malmö, vilket ger företag en mängd olika alternativ att välja mellan när de letar efter flexibla kontorslösningar i Malmö.